Все буде Україна!

Гідроенергетики долучилися до заходів, присвяченим Дню Соборності

Гідроенергетики долучилися до заходів, присвяченим Дню Соборності

23-01-2020
День 22 січня 1919 року увійшов до календаря як визначна подія в історії – День Соборності України. Саме в цей день на Софіївській площі в Києві було проголошено Акт Злуки. Ухвалення цього документа означало довгоочікуване об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Як і в минулі роки, гідроенергетики приєдналися до урочистих заходів, присвячених цій історичній події.

Колектив Середньодніпровської ГЕС разом із адміністрацією та молоддю міста взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку. Окрім цього, співробітники філії приєдналися до перегляду документального фільму «Соборність. Як це було» та відвідали архівно-документальну виставку «І обнялися береги одного вічного народу…».

Гідроенергетики Дністровської ГЕС та ГАЕС також долучилися до відзначення Дня Соборності, яке цьогоріч відбувалося на центральній площі міста Новодністровськ. З привітальним словом до усіх присутніх звернулися представники міської влади та громадськості, а опісля зі святковим концертом виступили діячі місцевого будинку культури.

Співробітники Укргідроенерго постійно беруть участь у соціально значущих заходах у межах реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності, вшановуючи історичне минуле нашої держави, зокрема, тривалий шлях боротьби за незалежність України, плекаючи формування національної свідомості та збереження історичної пам’яті для майбутніх поколінь.

Вшановуймо та згадуймо разом, і не тільки у День Соборності, і всіх тих, хто віддав своє життя заради незалежності та єдності України, заради мирного майбутнього нашої держави.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: