Все буде Україна!

Гідроенергетики підвищують обізнаність у питаннях запобігання корупції

Гідроенергетики підвищують обізнаність у питаннях запобігання корупції

27-09-2019
Наприкінці серпня робоча група служби з реалізації антикорупційної програми Укргідроенерго розпочала серію навчальних семінарів станціями Товариства.

Головною метою семінарів було фахово і просто пояснити зміст і важливість Антикорупційної програми співробітникам, забезпечити відповідальне ставлення до дотримання стандартів та процедур.

"З колективами ми розглядали на прикладах основні вимоги, обговорювали стандарти Програми, адже ця інформація ─ ключ до особистої відповідальності кожного у питаннях обмежень та вимог, встановлених чинним антикорупційним законодавством. Обізнаність є найбільш ефективним запобіжником у питаннях корупційних правопорушень" ─ зазначив начальник служби з реалізації антикорупційної програми Юрій Ющенко.

Такі заходи проводять у Товаристві, щоб об'єднати колектив навколо основних цінностей компанії. Адже дотримання норм етичної поведінки співробітниками на всіх рівнях має сприяти недопущенню фактів вчинення корупційних проявів.

На семінарах обговорювали аспекти роботи з викривачами і піднімали питання їх захисту, оскільки ця тема є актуальною через суттєві зміни в чинному антикорупційному законодавстві.

Окрему увагу було приділено питанню нульової толерантності персоналу станцій до можливих фактів вчинення корупційних проявів.

Серія семінарів для філій Дніпровського каскаду завершилась, на черзі навчальні заходи для співробітників на Дністровських ГЕС та ГАЕС.

Ознайомитися з Антикорупційною програмою та звітами щодо її виконання, положеннями про порядок роботи з повідомленнями викривачів, планом навчальних заходів з питань запобігання і протидії корупції, ви можете у відповідному розділі на сайті.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: