Все буде Україна!

На Каховській ГЕС гідроенергетики вивчали нові підходи до співпраці та комунікацій

На Каховській ГЕС гідроенергетики вивчали нові підходи до співпраці та комунікацій

27-09-2019
14:18
25-26 вересня відбувся тренінг-практикум з впровадження стратегічних підходів до розбудови партнерства та взаємодії з місцевими громадами.

У тренінгу взяли участь фахівці та керівний склад філії, представники органів місцевого самоврядування міста Нова Каховка і сіл Веселе та Козацьке, а також КП «Агенство регіонального розвитку» Новокаховської міської ради.

Учасники тренінгу ознайомились зі знаковими прикладами налагодження співпраці, дізналися про досвід у сфері комунікацій фахівців міжнародного рівня, а також вчилися застосовувати здобуті знання на практиці.   

"Під час сесії зі стратегічного планування, було розпочато розробку плану взаємодії з представниками організацій громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування. Розвиток компанії залежить від ступеня лояльності місцевого населення до перспективних планів гідроенергетиків, як у свою чергу, розвиток підприємства впливає на якість життя населення в містах присутності філій Товариства. Конструктивний діалог та стратегічне планування дозволять визначити принципи партнерства та усвідомленої, плідної співпраці», ─ зазначив Арсеній Зеленський, заступник директора Каховської ГЕС.

Прес-служба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: