Все буде Україна!

Енергетики обговорили нагальні питання галузі на зустрічі у Кам’янському

Енергетики обговорили нагальні питання галузі на зустрічі у Кам’янському

27-09-2019
26 вересня на Середньодніпровській ГЕС відбулась виїзна зустріч членів обласної організації Укрелектропрофспілки - профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

Гостей привітав директор гідроелектростанції Вадим Медьєши, коротко розповівши про Укргідроенерго та про історію будівництва Середньодніпровської ГЕС. В.Медьєши акцентував увагу на розпочатій реконструкції другого гідроагрегату та окреслив перспективи розвитку станції. Під час оглядової екскурсії енергетики Дніпропетровської області ознайомилися з особливостями функціонування станції та на власні очі побачили хід реконструкції.

Під час засідання профспілки учасники зустрічі обговорили нагальні питання енергетичної галузі та підвели підсумки першого півріччя поточного року.

Довідка:

«Укрелектропрофспілка» утворена у 1990 році на базі організаційних ланок Української республіканської організації робітників електростанцій і електротехнічної промисловості, яка діяла з серпня 1966 року.

Профспілка концентрує свої зусилля на життєво-важливих питаннях захисту соціально-економічних і трудових прав та інтересів працівників галузей. Серед основних: забезпечення своєчасної виплати заробітної плати та погашення її заборгованості, підвищення рівня доходів, підтримка вітчизняного виробника, збереження робочих місць, підтримка трудових колективів у процесі реструктуризації та зміни форм власності, створення безпечних умов праці на кожному робочому місці, правовий захист працівників, задоволення матеріальних і духовних потреб кожного члена колективу, вирішення колективних трудових спорів.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: