Все буде Україна!

У Каневі гідроенергетики долучилися до святкування Дня міста

У Каневі гідроенергетики долучилися до святкування Дня міста

27-09-2019
У Каневі відбулися урочистості з нагоди 941-ї річниці від дня заснування. Участь у святкових заходах взяли гідроенергетики Канівської ГЕС, яка свого часу дала могутній імпульс для розвитку міста та залишається одним з індустріальних символів Канева.

В рамках святкувань відбулася низка концертів, показових виступів, а також виставок, на яких  численні канівські підприємства, організації та установи презентували свою продукцію та послуги. На виставці також був представлений експозиційний стенд Канівської ГЕС, підійшовши до якого мешканці міста та його гості могли отримати інформацію про роботу станції, особливості генерації енергії з води, а також актуальні вакансії, які є на підприємстві.  Окрім того, на виставці демонструвалися художні роботи працівників Канівської ГЕС.

Під час святкувань відбулися велопробіг та акція «Дерево побажань», в рамках якої кожен мешканець та гість Канева отримав можливість залишити побажання місту-імениннику.

Також в рамках відзначення 941-ї річниці від заснування Канева делегація з міста-партнера Хелмно (Польща) презентувала мешканцям міста лавку для закоханих.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: