Все буде Україна!

Генеральний директор Укргідроенерго провів робочу нараду на Канівській ГЕС

Генеральний директор Укргідроенерго провів робочу нараду на Канівській ГЕС

26-09-2019
У рамках візиту генеральний директор Ігор Сирота оглянув робочі приміщення станції, зокрема машинну залу станції та монтажний майданчик.

Окрему увагу менеджери компанії приділили реконструкції 4-го блоку МНУ, побувавши у приміщенні закритого розподільчого пристрою та у надтурбінному приміщенні.

Після огляду станції відбулася зустріч керівництва з колективом ГЕС, на якій торкнулися питань медичного страхування, відпочинку працівників, оптимізації робочих місць, придбання нового спецодягу, підтримки ветеранів енергетики та пенсіонерів. Під час зустрічі Ігор Сирота наголосив на важливості стимулювання молоді до роботи у гідроенергетичній галузі:

«Молоді спеціалісти – це кадровий потенціал гідроенергетики. Ми маємо максимально заохочувати молодь до роботи у галузі. Фахівець після університету має заробляти не менше 12 тисяч гривень. Сьогодні ми розглядаємо можливість внесення до соціального пакету компанії програми пільгового соціального кредитування на житло для молодих фахівців. Саме гідною заробітною платою, хорошими умовами праці та соціальним пакетом – ми можемо заохотити молодь до тривалої роботи на ГЕС і попередити відтік кадрів закордон».

По закінченню спілкування з колективом, відбулась робоча нарада за участі керівництва Укргідроенерго та Канівської ГЕС, представників підрядних та проєктних організацій щодо нагальних та поточних питань проведення ремонтних робіт та робіт з реконструкції.

Прес-служба Укргідроенерго

 

 

 

Фотогалерея

Поділитися: