Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС обговорили перспективи роботи станції

На Кременчуцькій ГЕС обговорили перспективи роботи станції

25-09-2019
Продовжується робочий візит керівництва Укргідроенерго станціями Дніпровського каскаду.

25 вересня фахівці компанії на чолі з генеральним директором Ігорем Сиротою завітали на Кременчуцьку ГЕС.

В рамках візиту відбувся огляд виробничих приміщень та робоча нарада, на якій було розглянуто виконання інвестиційної програми у поточному році та питання організації процедур закупівель на виконання заходів інвестиційної програми на наступний рік.

Також генеральний директор зустрівся з колективом станції та обговорив низку соціально важливих питань, зокрема: питання оновлення літнього та зимового спецодягу для працівників, проведення перевірки робочих місць та оптимізації їх технічного оснащення, питання медичного страхування та оздоровлення. Щодо останнього Ігор Сирота звернув окрему увагу працівників на профілактичне обстеження:

«Кожен з вас має щороку проходити медичне обстеження, зокрема перевіряти судинну систему, робити загальний аналіз крові та проходити обстеження у кардіолога. Усі ці заходи необхідні, аби дбати про своє власне здоров’я, адже захворювання потрібно не лікувати, а вчасно попереджати. Ми маємо виховувати у колективі культуру охорони здоров’я!»

Наприкінці зустрічі працівники Кременчуцької ГЕС подякували керівництву компанії за корпоративні пільги, які наразі введені в Товаристві у вигляді соціального пакету, та підвищення заробітної плати, яка цьогоріч відбулась в компанії.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: