Все буде Україна!

Ігор Сирота проінспектував хід ремонту автопереїзду на ДніпроГЕСі

Ігор Сирота проінспектував хід ремонту автопереїзду на ДніпроГЕСі

25-09-2019
24 вересня, у рамках робочого візиту філіями компанії, генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота перевірив хід ремонтних робіт автопереїзду на греблі Дніпровської ГЕС.

Ретельно оглянувши об’єкт, фахівці Укргідроенерго, представники підрядних організацій та проєктних інститутів обговорили поточні питання проведення ремонтних робіт.

Слід відзначити, що ремонтні роботи виконуються за графіком і, згідно з розпорядженням Президента, мають бути завершені 15 жовтня.

Окрему увагу було приділено питанню безпеки та організації руху після закінчення ремонту, а також подальшого встановлення обмеження для важковагового транспорту для проїзду через греблю ДніпроГЕС.

Нагадуємо, що з 12 серпня по 15 жовтня 2019 року заборонено рух вантажного та негабаритного транспорту через греблю ДніпроГЕСу. Відповідно до проекту робіт та погодженої з Управлінням патрульної поліції в області та Запорізькою міською радою планом-схемою, передбачено цілодобове проведення робіт в умовах безперервного руху транспорту з частковим обмеженням руху на ділянці ремонтних робіт. Ремонт покриття дасть можливість мешканцям Запоріжжя безпечно та з комфортом перетинати Дніпро упродовж 2-3 років, до моменту початку запланованої масштабної реконструкції мостового переходу.

Прес-служба Укргідроенерго

 

 

Фотогалерея

Поділитися: