Все буде Україна!

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС долучилися до прибирання узбережжя Дніпра

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС долучилися до прибирання узбережжя Дніпра

05-07-2021
Співробітники Середньодніпровської ГЕС взяли участь у екологічній акції, присвяченій Міжнародному дню Дніпра.

На одному з найулюбленіших місць відпочинку городян та рибалок працівники станції очистили узбережжя від пластику, скла та іншого сміття.

«Дбати про довкілля - наш обов’язок, тому ми завжди беремо участь у заходах,  спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою прилеглих територій. Ми маємо особистим прикладом показати мешканцям Кам’янського як потрібно доглядати за берегами наших річок. Водойми України  заповнені відходами з пластику і до цієї проблеми дотичні всі. Отже, ми маємо усвідомити, що всі люди лишаються частиною екосистеми і несуть відповідальніть за свої дії», - зазначила під час заходу  обхідник гідротехнічних споруд Середньодніпровської ГЕС Тетяна Польовик.

Нагадаємо, Укргідроенерго підтримує необхідність збереження та відтворення природних екосистем, докладає максимум зусиль для розвитку екологічної свідомості колективів станцій та споживачів електроенергії, застосовує передові наукові досягнення у сфері охорони довкілля та екологічної безпеки, а також дотримується принципу, що кожен об’єкт гідроенергетики є частиною складного комплексу гармонійної взаємодії між людиною та природою.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Читайте також: 

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС взяли участь у всеукраїнській екологічній акції 

Фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у презентації проекту «Екологія підприємства»

Фахівці Укргідроенерго вивчали досвід управління змінами у сфері екології в рамках стратегічної конференції

 

 

Фотогалерея

Поділитися: