Все буде Україна!

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС взяли участь у всеукраїнській екологічній акції

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС взяли участь у всеукраїнській екологічній акції

19-10-2020
Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС долучилися до глобального проєкту «Озеленення України», мета якого – висадження 1 мільйона дерев за 24 години.

Вихідними співробітники станції висадили 20 саджанців кущів та дерев, зробивши свій внесок до всеукраїнської екоініціативи.    

«Висадка дерев – це дієвий спосіб боротьби з кліматичними змінами. Кліматичні зміни є величезними загрозами, проти яких повинні згуртуватися всі українці. Ми повинні об’єднуватися і робити це усвідомлено», - зазначив під час акції інженер ВТВ Середньодніпровської ГЕС Кирило Медьєши.

Варто зазначити, що в Укргідроенерго у своїй екологічній політиці виходять з того, що кожен об’єкт гідроенергетики є частиною дуже складного комплексу гармонійної взаємодії між людиною і природою. Компанія підтримує необхідність збереження та відтворення природних екосистем і спрямовує свої зусилля на екологізацію сучасного виробництва електроенергії.

Довідка: «Озеленення України» - всеукраїнський проєкт, мета якого – привернення уваги до проблем екології та відновлення екосистеми країни, формування позитивного іміджу України у світі через колективну історію успіху українців. Окрім того – консолідація українського суспільства,  шляхом об’єднання бізнесу, влади та громадськості довкола природоохоронної тематики, а також формування екокультури та шанобливого ставлення українців до природи.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Читайте також: 

Фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у презентації проекту «Екологія підприємства» 

Представники Укргідроенерго взяли участь у Міжнародному екологічному форумі «Екологія. Виклики. Інноваційні рішення» 

Фахівці Укргідроенерго вивчали досвід управління змінами у сфері екології в рамках стратегічної конференції

 

Фотогалерея

Поділитися: