Все буде Україна!

Фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у презентації проекту «Екологія підприємства»

Фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у презентації проекту «Екологія підприємства»

15-09-2017
14 вересня представники ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у презентації проекту «Екологія підприємства» в рамках прес-конференції «ЕКОтрансформація-2017: змінюватися, щоб жити».

Головною метою заходу стало об’єднання зусиль кращих експертів в сфері  природокористування, промислової екології та бізнесу задля обговорення головних проблем та формування концепції і пропозиції щодо їх вирішення, привернення уваги громадськості  до проблем екології на старті нового ділового сезону.

Участь у прес-конференції взяли представники Міністерства екології та природних ресурсів України, Київської міської державної адміністрації, громадських екологічних об’єднань, асоціацій, інститутів, провідних промислових компаній та еко-стартапів.

зображення

Під час заходу учасниками обговорювались гострі питання проблематики промислової екології у 2017 році. Серед основних тем, які підіймалися у запитаннях були: зелена модернізація бізнесу, корпоративна соціальна відповідальність, досягнення в сфері еко-2017, переробка відходів, гальмування розвитку екопроектів в Україні.

зображення

У ході прес-конференції прозвучала низка змістовних доповідей від експертів, зокрема:

  • «Національна стратегія наближення законодавства України до права ЄС у сфері охорони довкілля» від заступника директора департаменту стратегії та європейської інтеграції, начальника відділу стратегічного планування та екологічної політики Мінприроди Наталії Трофименко;
  • «Формування еко-культури  в офісі та вдома, як її втілити посилити та досягти» від керівника групи з КВС медіа-групи 1+1 Марини Гриценко;
  • «Стан законодавчого врегулювання діяльності галузі поводження з небезпечними відходами» від голови правління Асоціації підприємців у сфері поводження з небезпечними відходами Кирила Косоурова.

«Проект «Екологія підприємства» є досить перспективною платформою для ПрАТ «Укргідроенерго» в налагоджені зв’язків та кваліфікованому спілкуванні з експертами різних галузей, у тому числі з питань енергоефективності та енергозбереження. В рамках заходу обмінювалися досвідом та обговорювали виконані природоохоронні заходи, еко-реконструкцію та зелену модернізацію виробництва великих підприємств. Розгляд таких питань є вкрай необхідним та важливим для формування сталої гідроенергетики України», - підкреслює провідний фахівець з питань екології ПрАТ «Укргідроенерго», кандидат географічних наук Оксана Гуляєва.

зображення

 

Поділитися: