Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у роботі Форуму Глобального договору ООН в Україні

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у роботі Форуму Глобального договору ООН в Україні

08-11-2017
3 листопада фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у публічній зустрічі представників державних підприємств з мережею Глобального договору ООН в Україні.

За підтримки Мережі Глобального Договору в Україні, що є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН відбулись презентації «Роль та місце державних підприємств у забезпеченні сталого розвитку України» та річний нефінансовий звіт ДП ««НАЕК» Енергоатом». Загалом у доповідях наголошувалось: на прозорості та відкритості діяльності підприємств; принципах взаємодії з зацікавленими сторонами; систематизації, узагальненні та публікації великої кількості нефінансової інформації; впровадженні елементів концепції корпоративно-соціальної відповідальності. Зазначалось, що побудова та реалізація такої інтегрованої системи управління підвищить довіру до великих підприємств, та до державного сектора в цілому. 

Слід зазначити, що для Укргідроенерго такий досвід взаємодії з ключовими партнерами на ринку енергетики є ваговим кроком у впровадженні європейських стандартів у своїй діяльності.

"Спеціалісти Укргідроенерго спільно з професійними консультантами наполегливо працюють над розробкою та впровадженням в компанії стратегії корпоративної соціальної відповідальності, яка направлена, в першу чергу, на добровільну інтеграцію соціальних та екологічних аспектів в промислову діяльність підприємства та їх реалізацію у взаємодії з зацікавленими сторонами. І в своїй інноваційній діяльності ми керуємось, в тому числі, принципами Глобального Договору ООН" - підкреслює генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.  

Прес-служба Укргідроенерго

фото: прес-служба НАЕК "Енергоатом"

Поділитися: