Все буде Україна!

Справді енергетична спартакіада

Справді енергетична спартакіада

08-11-2017
Сильні та мужні працівники Дністровської ГАЕС розпочали змагання у традиційній спартакіаді, яка вже більше 5-ти років гуртує учасників та прихильників здорового способу життя.

У суботу, 4 листопада, голова профспілкового комітету філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Людмила Маниляк урочисто відкрила у Новодністровській гімназії спартакіаду за участю 7 команд, в які об’єдналися близько 70-ти учасників. Видовищне спортивне дійство яскраво продемонструвало неабиякий хист та спортивну майстерність кожного, і, звичайно ж, віру та неодмінне прагнення до перемоги.

Цьогоріч у спартакіаді частково допоміг з інвентарем колектив ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ». А співорганізатором заходу уже традиційно став Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», працівники якого щиро дякують профспілці Дністровської ГАЕС за постійну підтримку, зокрема спортивним інвентарем.

Запекла боротьба і видовищні перегони тривали весь день, а колеги-гідроенергетики перетворились на успішних майстрів волейболу, футболу, настільного тенісу, шахів та дартсу. Атмосферу змагань усіляко підтримувала велика команда друзів, співробітників, рідних і близьких. Прикметно, що діти енергетиків у перервах між турами активно долучалися до своїх дитячих перегонів, яскраво демонструючи, що вони – гідні нащадки своїх батьків.

 

Поділитися: