Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС завершено монтаж підп’ятника

На Дністровській ГАЕС завершено монтаж підп’ятника

19-10-2020
На Дністровській ГАЕС відбулася чергова важлива подія на шляху до наближення пуску гідроагрегату №4. На станції завершено монтаж підп’ятника, який складається із сорока гідравлічних опор-сільфонів. Це найбільший гідравлічний двохрядний підп’ятник не лише на теренах України, але й в Європі.

Вага одного з ключових елементів гідроагрегату становить 30 тонн. Перенесення підп’ятника з монтажного майданчика в шахту гідроагрегату №4 здійснювалося за допомогою крану КК-125.

Як повідомлялося раніше, 13 жовтня на Дністровській гідроакумулюючій електростанції завершено монтаж маслованни підп’ятника гідроагрегату №4.

Нагадаємо, на сьогодні повністю готова і функціонує перша черга Дністровської ГАЕС у складі трьох гідроагрегатів, загальною потужністю в генераторному режимі 972 МВт. Нині ведеться будівництво другої черги ГАЕС у складі четвертого гідроагрегату, пуск якого заплановано здійснити наприкінці 2020 року. Паралельно  ведеться активна робота щодо залучення коштів для будівництва третьої черги Дністровської ГАЕС у складі п’ятого, шостого та сьомого агрегатів.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

На Дністровській ГАЕС обговорили завершення будівництва 4-го гідроагрегату та проєкт будівництва ІІІ-ї черги станції 

Дністровська ГАЕС: будівництво гідроагрегату №4 в активній фазі 

Президент України завітав з робочим візитом на Дністровську ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: