Все буде Україна!

Дністровська ГАЕС: будівництво гідроагрегату №4 в активній фазі

Дністровська ГАЕС: будівництво гідроагрегату №4 в активній фазі

27-08-2020
На Дністровській ГАЕС під головуванням радника генерального директора Укргідроенерго Віктора Кожокаря відбулася нарада, на якій розглянуто питання подальшого коригування фінансового плану та виконання будівельно-монтажних робіт в рамках ІІ черги будівництва Дністровської ГАЕС у складі четвертого гідроагрегату.

 Участь у нараді взяли представники генпідрядника та  підрядних організацій-учасників будівництва. Під час огляду основних об’єктів будівництва Віктор Кожокар наголосив на необхідності дотримання графіків виконання робіт.

«Ми повинні бути впевнені, що, попри дуже складний початок нинішнього року і карантинні обмеження, тепер – в умовах достатнього фінансування – ми зробили і робимо усе можливе і навіть неможливе, аби пускова фаза на спорудженні Дністровської ГАЕС пройшла на відповідному рівні із дотриманням усіх погоджених графіків», - зазначив він.  

Представник генпідрядника - заступник генерального директора Консорціуму «НВО „Укргідроенергобуд“» В’ячеслав Павловський запевнив, що на даний момент відставань від графіків нема, а навпаки, за деякими позиціями спостерігається випередження.

На разі на станції  триває завершальний етап гарячої розклиновки обода ротора генератора, закінчуються роботи з укріплення обмотки статора генератора, після чого будуть проведені високовольтні випробування. У шахті гідроагрегату № 4 триває монтаж напрямного апарату насос-турбіни, трубопроводів води, повітря, масла, а також здійснюється підготовка до монтажу підп’ятника та генератора в цілому.

Оглянувши роботи на монтажному майданчику та у шахті гідроагрегату № 4, майданчик відкритої установки трансформаторів, а також проінспектувавши роботи у технологічному корпусі, Віктор Кожокар разом з директором Дністровської ГАЕС Василем Суботою провели підсумкову зустріч, під час якої детально обговорили графіки будівельно-монтажних робіт по окремим конструктивам та окреслили конкретні завдання на найближчий час.

На завершення робочої зустрічі до колег звернувся директор Дністровської ГАЕС Василь Субота: «Наше головне завдання – попри усі труднощі забезпечити бездоганне виконання усіх затверджених графіків. Це – імідж кожного з нас, імідж компанії та держави в цілому».

 

Фотогалерея

Поділитися: