Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС обговорили завершення будівництва 4-го гідроагрегату та проєкт будівництва ІІІ-ї черги станції

На Дністровській ГАЕС обговорили завершення будівництва 4-го гідроагрегату та проєкт будівництва ІІІ-ї черги станції

02-10-2020
2 жовтня на Дністровській ГАЕС відбувся штаб з будівництва під головуванням генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти.

Очільник компанії акцентував увагу на актуальних питаннях, які необхідно вирішувати, аби повністю виконати усі завдання і зобов’язання щодо пуску гідроагрегату №4 у грудні 2020 року.

Чітке завдання максимально наблизити до кінця жовтня завершення закриття машинного залу гендиректор компанії поставив перед генеральним підрядником будівництва – Консорціумом «НВО „Укргідроенергобуд“». З керівництвом субпідрядних організацій Ігор Сирота обговорив питання виконання графіків та злагодженність дій задля успішного виконання поставлених завдань.

Також Ігор Сирота повідомив колегам про результати проведеної 29 вересня в режимі селекторного зв’язку засідання Науково-технічної ради Укргідроенерго, де йшлося про вибір остаточного варіанту добудови Дністровської ГАЕС із розширенням діапазону регулювання потужності при реалізації проєкту будівництва третьої черги станції:

«Ми беремо на себе зобов’язання до кінця 2026 року завершити будівництво третьої черги Дністровської ГАЕС у складі 5–7 гідроагрегатів згідно із перспективним проєктом Укргідроенерго, закріпленим в Енергетичній стратегії України на період до 2035 року та Програмою розвитку гідроенергетики до 2026 року. Незважаючи на те, що складною буде ця задача по будівельній частині, маємо кардинально оновити відповідне обладнання для забезпечення виконання робіт такого масштабу».

У ході штабу головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський наголосив на важливості вчасного забезпечення монтажу та збирання і налагоджування системи регулювання гідроагрегату №4.

Окремі питання щодо будівництва найамбітнішого проєкту сучасної України були обговорені на нараді, яку провів головний інженер Укргідроенерго.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Дністровська ГАЕС: будівництво гідроагрегату №4 в активній фазі

Філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» – 15 років!

Дністровська ГАЕС: впевненими кроками до пуску гідроагрегату № 4

Фотогалерея

Поділитися: