Все буде Україна!

Гідроенергетики в умовах карантину продовжують забезпечувати стабільність об’єднаної енергомережі

Гідроенергетики в умовах карантину продовжують забезпечувати стабільність об’єднаної енергомережі

04-05-2020
У зв’язку із введенням Кабінетом Міністрів України карантину, Укргідроенерго відразу прийняло ряд заходів, направлених на попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Разом з тим, вживаючи усіх необхідних заходів,Товариство продовжує виконувати свої обов’язки та забезпечувати енергетичну систему країни маневровими потужностями та мобільним аварійним резервом, а також виконувати плани щодо реконструкції та будівництва своїх об’єктів.

«Звичайно, запроваджений карантин суттєво вплинув на роботу багатьох підприємств в державі, не виключенням стало і Укргідроенерго. Проте вчасно прийняті керівництвом заходи щодо запобігання поширення хвороби допомогли компанії продовжувати виконувати всі взяті на себе зобов’язання в повному обсязі. Наразі на всіх станціях продовжується посилений контроль за безумовним виконанням введених заходів. Щоранку керівники всіх підрозділів, і Апарату Управління, і керівники філій, доповідають про стан здоров’я абсолютно всіх співробітників, включаючи тих, хто перебуває на дистанційному режимі роботи. Зазначу, що для нашої компанії здоров’я співробітників завжди було в пріоритеті, зараз же цьому питанню приділяється особлива увага. На щастя, на сьогоднішній день хворих на коронавірусну інфекцію серед співробітників Укргідроенерго не виявлено», - зазначив заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

кар

Раніше ми повідомляли, що в Укргідроенерго створено оперативний штаб з організації та впровадження заходів щодо запобігання поширенняCOVID-19. Зокрема, в компанії скасовано усі масові заходи, наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн, співробітників, не задіяних в охороні або у виробничому процесі на період карантину переведено на дистанційний режим роботи. Також всіх співробітників забезпечено засобами індивідуального захисту та дезінфекційними препаратами.

Детальніше з переліком заходів, які компанія вживає задля попередження розповсюдження коронавірусної інфекції ви можете ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: