Все буде Україна!

Гідроенергетики вчилися протидіяти кіберзагрозам

Гідроенергетики вчилися протидіяти кіберзагрозам

25-07-2019
25 липня співробітники апарату управління Укргідроенерго відвідали тренінг щодо підвищення рівня знань про кіберзагрози у мережі Інтернет.

Фахівці  департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки  компанії  вчергове розповіли гідроенергетикам про те, як убезпечитися від кібератак, захистити особисті дані та не потрапити на гачок до шахраїв.

Останніми роками в Україні спостерігається еволюція різновидів кібератак, які все частіше набувають рис кібершпигунства та кібертероризму. Мало не щодня кіберзлочинці  за допомогою шкідливого програмного забезпечення встановлюють контроль над чужими комп’ютерами, виводять з ладу  обладнання, паралізують роботу компаній.

Під час тренінгу працівники Укргідроенерго вчилися протидіяти загрозам, пов’язаним з електронним листуванням. Окрім того, фахівці з кібербезпеки розповіли присутнім про те, як розпізнати шкідливе програмне забезпечення, а також уникнути фішингових атак.

Особливий акцент – на  питаннях парольної політики, зокрема, аналізу їх стійкості та вимог щодо покращення їх надійності.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: