Все буде Україна!

Гідроенергетики взяли участь у ІІ Днях Словаччини в Новодністровську

Гідроенергетики взяли участь у ІІ Днях Словаччини в Новодністровську

16-10-2018
З 12 до 14 жовтня у місті Новодністровськ відбулася подія міжнародного масштабу – «ІІ Дні Словаччини в Новодністровську-2018».

Організаторами заходу стали ГО Асоціація  FEMAN (Словаччина), ГО Українсько-Європейське товариство «Тандем» (Україна) та Новодністровська міська рада. Серед партнерів заходу: ПрАТ «Укргідроенерго», «Компанія Плодовоч-Контеско с.р.о.», Посольство Словацької республіки у м. Ужгород, Чернівецька обласна державна адміністрація, міський уряд м. Гальниця (Словаччина), Церковна середньо-технічна школа  Св.Йозефа (Словаччина). 

Участь у дискусійних панелях Міжнародної конференції взяли представники філій «Дністровська ГЕС» та «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС». Під час роботи дискусійних панелей «Вишеградська група і Україна: Перспективи партнерства та можливості розвитку транскордонного співробітництва на муніципальному рівні» та «Вода-Туризм-енергія» з доповідями виступили   директор філії «Дністровська ГЕС» Вячеслав Клим, розповівши про роль Дністровської ГЕС для міста і компанії, а також заступник директора філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Дейнеко, розповівши у дискусії щодо водних зон як інструменту розвитку туризму про роль Дністровської ГАЕС.

Новодністровський міський голова Анатолій Болдашев, уповноважений міста Кошице по співпраці з Україною Едуард Бураш та голова ГО Українсько-Європейського товариства «Тандем», координатором проекту «Дні України у м. Кошице» Наталія Бокулєва вручили спільні почесні відзнаки за особистий внесок у розвиток культурного співробітництва та партнерських відносин між Україною та Словаччиною, активну участь й підтримку української та словацької культури на території України і Словаччини проекту «ІІ Дні Словаччини у м. Новодністровськ-2018» директорам  філій «Дністровська ГЕС» та «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Вячеславу Климу та Василю Суботі.

 

 

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: