Все буде Україна!

На Київській ГЕС відбулося протиаварійне об’єктове тренування з цивільної оборони

На Київській ГЕС відбулося протиаварійне об’єктове тренування з цивільної оборони

17-10-2018
16 жовтня у філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» відбулося протиаварійне об’єктове тренування з цивільної оборони на тему «Відпрацювання дій керівного складу філії, оперативного персоналу, добровільної пожежної дружини, формувань цивільного захисту, аварійно-відновлювальної ланки та призваних спецпідрозділів ДСНС у випадку загрози, або виникнення аварійної ситуації по затопленню машинного залу електростанції, та організація ліквідації наслідків аварії».

У тренуваннях взяли участь працівники Київської ГЕС, а також 10 Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Основною  метою тренувань стала перевірка практичних навичок керівного та оперативного персоналу щодо своєчасного прийняття необхідних рішень та організації працівників, які визначені для аварійного реагування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: