Все буде Україна!

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій відвідав з робочим візитом Дніпровську ГЕС

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій відвідав з робочим візитом Дніпровську ГЕС

24-09-2020
Під час візиту на філію 22 вересня голова Наглядової ради Товариства ознайомився з роботою станцій ДніпроГЕС-1 та ДніпроГЕС-2.

Під час зустрічі з керівництвом станцій Валентин Гвоздій розповів про цілі та пріоритети роботи Наглядової ради, а також про результати діяльності. Так, голова Наглядової ради зазначив, що одним з пріоритетів є розробка комплаєнс-політики та впровадження системи управління ризиками.

«У контексті бізнесу комплаєнс означає законність дій компанії в цілому, а також кожного її співробітника: від топ-менеджменту до фахівців усіх філій та підрозділів. Завдяки комплаєнс-політиці ми зможемо управляти як репутаційними, так фінансовими та операційними ризиками. На сьогодні це – нагальна потреба», – акцентував Валентин Гвоздій.

Крім того, під час наради голова Наглядової ради разом з топ-менеджментом Укргідроенерго обговорили стан виконання контрактів, що фінансуються за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Валентин Гвоздій: Наглядові ради як гарантія дотримання балансу інтересів держави, уряду та бізнесу

Наглядова рада схвалила фінансовий план Укргідроенерго на 2021 рік

Фотогалерея

Поділитися: