Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС відбулись практичні навчання з обслуговування захисних споруд об'єктів господарської діяльності

На Кременчуцькій ГЕС відбулись практичні навчання з обслуговування захисних споруд об'єктів господарської діяльності

25-09-2020
На території філії «Кременчуцька ГЕС» відбулися практичні навчання з обслуговування захисних споруд об'єктів господарської діяльності, участь у яких взяли гідроенергетики, співробітники підприємств Світловодська, а також представники міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Під час практичних навчань, участь в яких взяло понад 20 осіб, було проведено випробування приводів та затворів захисно-герметичних дверей, гермоклапанів, задвижок, систем оповіщення та зв'язку захисної споруди Кременчуцької ГЕС.

«В разі виникнення надзвичайної ситуації особовий склад формування по обслуговуванню споруд готовий  провести організаційні заходи щодо приведення сховища в готовність до прийому персоналу станції», - зауважив керівник практичних навчань, фахівець з питань ЦЗ Кременчуцької ГЕС Анатолій Охотний.

Наразі захисна споруда ГЕС у Світловодську відповідає вимогам чинного законодавства України щодо захисту населення від негативного впливу факторів надзвичайних ситуацій. Сховище обладнане та укомплектоване усім необхідним. Адміністрацією філії приділяється значна увага утриманню захисної споруди, завдяки чому в мирний час сховище Кременчуцької ГЕС використовується як навчальний центр для ознайомлення з правилами використання захисного обладнання, утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також: 

Кременчуцька ГЕС закликає містян до підтримки екоініціатив 

Елегазові вимикачі на Кременчуцькій ГЕС: в ногу з технічним прогресом 

Кременчуцька ГЕС: капітальний ремонт обладнання задля нових перспектив

Фотогалерея

Поділитися: