Все буде Україна!

Гендерна рівність та створення рівних умов важливі для роботи енергетичної галузі

Гендерна рівність та створення рівних умов важливі для роботи енергетичної галузі

24-10-2023
10:00
Під час панельної дискусії на п'ятій конференції «Енергетика без гендеру» Наталія Микольська, членкиня Наглядової ради Укргідроенерго розповіла про важливі заходи, які одна з провідних енергетичних компаній в Україні, вживає в напрямку гендерної рівності.

Вона підкреслила, що гендерна рівність є важливою частиною корпоративної культури компанії та підтвердила зобов'язання надавати рівні можливості для розвитку потенціалу кожного працівника, незалежно від статі.

Додатково, в рамках впровадження принципів різноманітності, рівності, інклюзії та приналежності (DEIВ), Укргідроенерго підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством економіки України з метою реалізації державної ветеранської політики. Ця угода спрямована на створення умов для ветеранів та молоді у гідроенергетичній галузі й сприяння їх працевлаштуванню.

Конференція «Енергетика без гендеру» об'єднала визнаних експерток і експертів з України та Європи з метою обговорення питань гендерної рівності в енергетичному секторі під час війни, можливостей для жінок у сфері зайнятості в умовах кризи, а також їхню роль у зеленому енергетичному переході та відновленні України після війни.

Організаторами конференції були ГО «Жіночий енергетичний клуб України» за підтримки Німецько-українського енергетичного партнерства, Міністерства енергетики України, Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Німецької енергетичної агенції DENA, GIZ, Німецької агенції відновлювальної енергетики (BEE), компанії ДТЕК, компанії 50 Hertz та компанії CMS.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: