Все буде Україна!

Гідроенергетика об'єднує: новий етап українсько-литовської співпраці

Гідроенергетика об'єднує: новий етап українсько-литовської співпраці

15-02-2024
Меморандум
Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з литовською компанією «Респекто Групе» щодо відновлення та розвитку гідроенергетики в Україні.

Сторони мають намір співпрацювати з метою визначення та реалізації проєктів на підтримку відновлення та реконструкції гідроенергетичних активів, систем і можливостей України.

Під час зустрічі представники обох компаній висловили переконання, що ця співпраця буде плідною й дозволить ефективно впроваджувати інноваційні рішення у галузі гідроенергетики, сприяючи розвитку ефективного та стійкого енергетичного сектору. 

Підписання меморандуму стало важливим кроком в розширенні міжнародних партнерств у сфері енергетики та засвідчило готовність Укргідроенерго до впровадження інноваційних рішень для забезпечення стійкого енергетичного розвитку України.

Довідково: «Респекто Групе» - одна з дослідних компаній у сфері консалтингових послуг та постачання обладнання, має відмінну репутацію та тісні ділові відносини для підтримки і реалізації проєктів енергетики на світовому ринку. Компанія має досвід будівництва об’єктів відновлювальної енергетики в Україні, а також в проєктах гідроенергетики, залученні кредитів та інвестицій, тому напрямки подальшої співпраці між компаніями буде визначено в межах підписаного Меморандуму.

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: