Все буде Україна!

Гідроенергетики долучились до заходів з нагоди Дня Державного Прапора

Гідроенергетики долучились до заходів з нагоди Дня Державного Прапора

23-08-2023
Співробітники Середньодніпровської, Дністровської ГЕС та Дністровської ГАЕС взяли участь в  церемоніях підняття державного прапора у Новодністровську та Камʼянському та вшанували памʼять полеглих у боротьбі за Незалежність нашої країни.

Окрім того, за вагомі досягнення та з нагоди Дня Незалежності України низку працівників було відзначено грамотами компанії та подяками філії.

«Державний Прапор - це символ єдності та незламності українського народу. І ми щиро віримо», - зазначили гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС під час заходу.

«Синьо-жовте знамено для мене майорить із особливою силою, особливою мрією про нашу українську Перемогу, але із особливим болем…, — поділилася інженер групи землеустрою Крістіна Голенок, — бо такий прапор уже рік зберігає навічний спокій мого загиблого брата Едуарда, колишнього працівника Дністровської ГАЕС».

Ми всі щиро віримо, що Державний Прапор невдовзі замайорить на всіх тимчасово захоплених росіянами території.  Адже саме за це самовіддано і хоробро бʼється наш український народ.

Пресслужба Укргідроенерго 

 

Фотогалерея

Поділитися: