Все буде Україна!

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС вшанували захисників та захисниць України

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС вшанували захисників та захисниць України

29-09-2023
В країні триває війна, найкращі сини і доньки України виборюють її незалежність ціною власних життів. У цій проклятій війні ми платимо надзвичайно велику ціну, тому збереження пам'яті про загиблих і гідне вшанування живих захисників і захисниць України є священним обов'язком держави і суспільства.

Напередодні відзначення Дня захисників і захисниць на Кременчуцькій ГЕС вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, визволяючи рідну землю від рашиської орди. Співробітники станції відвідали меморіал «Борцям  за волю та незалежність України». До підніжжя пам'ятника лягли квіти, а хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих героїв.

«Ми вдячні тим, хто віддав своє життя заради незалежної квітучої України. Схиляємо голови перед родинами, які втратили на війні своїх рідних або близьких родичів. Низький уклін батькам, які виховали справжніх патріотів своєї землі і втратили їх під час бойових дій за рідну неньку Україну. У батьків, співробітників нашого колективу, у 2015 році загинув син – Андрій Ільїн. Нещодавно ми провели в останню путь Павла Гуранду, сина наших працівників. А скільки рідних та близьких людей втратили представники нашого колективу?... Майже 10 років війни! Ніколи ми цього не забудемо і не пробачимо!», - з болем у серці зазначила голова профспілкового комітету станції Валентина Анпілогова.

День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність,  маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, навчатись, виховувати дітей. Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі служать у ЗСУ. Ми повинні забезпечувати нашій армії надійний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших захисників і наближало перемогу.

Віримо, що нинішні захисники і захисниці здобудуть Перемогу!

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: