Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Ми молимося за кожного українця та підтримуємо тих, хто цього потребує»

Ігор Сирота: «Ми молимося за кожного українця та підтримуємо тих, хто цього потребує»

23-04-2022
Напередодні світлого свята Воскресіння Христового від Укргідроенерго передали символічні гостинці - паски - для населення Вишгородського району, яке тривалий період перебувало в окупації та на Львівщину для вимушених переселенців.

Пані Олена, яка з перших днів війни перебувала в окупації в одному із сіл Димерської громади, зустрічає гостей з посмішкою. Її будинок вцілів, проте паркан та господарські споруди постраждали від уламків: «Було страшно… Хто б міг подумати, що на наш вік припаде така біда?!  Діти в перший день війни приїхали до мене, думали тут буде безпечніше, а воно он як склалось. Ми так чекали наших військових, і коли невістка побачила, що біля воріт зупинилась техніка з українським прапором, я впала на коліна і не могла зупинити сльози», - згадує жінка.

Попри пережите Олена Григорівна не втрачає оптимізму. Лише бідкається, що картоплю вчасно не висадила та розсаду не встигла висіяти.

Коли орки зайшли в село - пошкодили комунікації. Газу та світла не було. Нині вулиці населених пунктів наповнюються життям. Ремонтні бригади відновлюють лінії електропередач, газопостачання. Люди впорядковують присадибні ділянки та готуються до Великодня.

«Ми підтримуємо наші громади з першого дня війни. І сьогодні нам хочеться, щоб після пережитого всі ми могли провести Великдень з символічними для кожного українця і українки традиціями. Тому ці пасочки - частинка домашнього побуту і душі. Ми молимося за кожного та продовжуватимемо підтримувати тих, хто цього потребує. російська армія підступна і жорстока, але духовність нашого народу незнищенна, - зазначає генеральний директор компанії Ігор Сирота, - Безсумнівно, війна – це біль та горе. Але це також очищення від ілюзій, виявлення ворога, який тривалий час ховав свої справжні наміри за порожніми гаслами. Однозначно - перемога за нами! Війна закінчиться поразкою ворога, а Україна залишиться у єдності, посиленій багатократно у час випробувань».

Пресслужба УГЕ

Читайте також:

Ігор Сирота: «Каховська ГЕС під окупацією, втім працює на потреби Об’єднаної енергосистеми України» 

Крок за кроком кожен з нас своєю працею наближає перемогу нашої держави, - Ігор Сирота 

«Дякую кожному за роботу в цей нелегкий воєнний час!», - Ігор Сирота

Поділитися: