Все буде Україна!

Ігор Сирота отримав премію "Людина року"

Ігор Сирота отримав премію "Людина року"

28-03-2016
Ігор Сирота отримав премію "Людина року"

26 березня у Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася двадцята ювілейна церемонія вшанування переможців загальнонаціональної програми "Людина року – 2015" і володарів міжнародних і спеціальних премій програми.

Директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота отримав премію "Людина року" в номінації "Промисловець року».

Як зазначає організатор події, ця урочистість - звеличення Людини і людяності, гуманістичних ідеалів і непідробного патріотизму, звеличення тих, хто гідний найвищого громадського визнання

Щорічно володарями почесного титулу стають кращі представники української нації, які своїми досягненнями вносять найбільш відчутний внесок у розвиток нашої держави. Попри те, що Україна переживає складний переломний період за всю історію своєї незалежності, неможливо залишити без уваги блискучі перемоги українських спортсменів, успіхи діячів мистецтв, досягнення промисловців, бізнесменів і аграріїв, благодійні ініціативи багатьох меценатів. Завдяки саме таким людям і їх невпинній роботі наша країна і усі ми разом безумовно здолаємо ті випробування і виклики, які нам довелосяпережити за останній час.

Багатотисячний колектив ПАТ "Укргідроенерго" щиро вітає керівника підприємства з нагородою та бажає всіляких успіхів у роботі на благо держави та нових звершень, які неодмінно ще будуть оцінені та належно визнані українським та міжнародним суспільством.

Поділитися: