Все буде Україна!

Ігор Сирота: побудова ефективної системи корпоративного управління, прозорість, доброчесна поведінка – запорука успіху Укргідроенерго

Ігор Сирота: побудова ефективної системи корпоративного управління, прозорість, доброчесна поведінка – запорука успіху Укргідроенерго

01-10-2021
30 вересня фахівці Укргідроенерго взяли участь у тренінгу з організації перевірок, направлених на ведення відповідального бізнесу в енергетичному ланцюгу постачання.

Захід організовано центром ОЕСР з відповідального ведення бізнесу за участю DiXi Group в рамках проєкту  «Підтримка реформи сектору енергетики в Україні» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та ОЕСР за фінансової підтримки Уряду Норвегії.

«Тренінг був зосереджений на практичному аналізі та вжиттю заходів, направлених на мінімізацію ризиків, що можуть виникати в ланцюгу ділових відносин в енергетичному секторі і які стосуються захисту прав працівників і споживачів,  боротьби із шахрайством та корупцією, екологічних, соціальних та управлінських ризиків», - розповідає начальник служби з питань комплаєнсу Укргідроенерго Олександр Формагей.

Під час обговорення, фахівці товариства поділились власним досвідом  в  організації проведення перевірок контрагентів, оцінки та управління ризиками, що виникають в ланцюгу постачання.

«Ведення відповідального бізнесу, прозорість, доброчесна поведінка, нульова толерантність до корупції та побудова ефективної системи корпоративного управління відповідно до стандартів ОЕСР є запорукою успіху товариства на енергетичному ринку України», - зазначає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго – найуспішніший приклад корпоратизації в державному енергетичному секторі України, - Валентин Гвоздій

Наталія Микольська: розширення можливостей жінок та забезпечення гендерної рівності - пріоритет Наглядової ради Укргідроенерго

Укргідроенерго продовжує роботу щодо впровадження кращих світових практик корпоративного управління

Поділитися: