Все буде Україна!

Ігор Сирота презентував інвестиційні проекти Укргідроенерго у Брюсселі

Ігор Сирота презентував інвестиційні проекти Укргідроенерго у Брюсселі

21-12-2016
Ігор Сирота презентував інвестиційні проекти Укргідроенерго у Брюсселі

Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота в складі української урядової делегації взяв участь у Конференції високого рівня з питань Стратегічного Енергетичного Партнерства Україна-ЄС, що проходила 19 грудня 2016р. у м. Брюссель. Організатори конференції мали на меті обговорення коротко- та довгострокового реформування енергетичної галузі України відповідно до Меморандуму про порозуміння щодо співробітництва у енергетичній сфері, який включає дорожні карти проведення реформ газової сфері, електроенергетики, вугільної галузі, атомної енергетики, відновлювальної енергетики та енергоефективності, а також фінансування реформ.

Відповідно до п’яти головних напрямів стратегії Енергетичного Союзу учасники Конференції обговорили розробку та виконання щорічних планів з реалізації Меморандуму на 2017р. Зокрема: поточний стан та перспективи інтеграції ринків газу, електроенергії, енергетичної безпеки, сталого розвитку відновлювальної енергетики та енергоефективність нових технологій та розробок у енергетичній сфері.

В рамках панельної дискусії на тему «Платформа бізнес-проектів та інвестиційних можливостей» генеральний директор ПАТ «Укрігдроенерго» мав змогу презентувати учасникам конференції основні інвестиційні проекти компанії, затверджені програмою стратегічного розвитку гідроенергетики України. 

Поділитися: