Все буде Україна!

Ігор Сирота: Разом ми все подолаємо

Ігор Сирота: Разом ми все подолаємо

24-03-2020
Доброго здоров’я, колеги! Сьогодні ми живемо у нових реаліях. Проте ми зможемо подолати усі перешкоди і перепони разом, згуртувавшись.

Найбільша цінність Укргідроенерго – наші співробітники. Ми, гідроенергетики, працюємо на об’єкті критичної інфраструктури. Кожен з  нас своєю щоденною наполегливою працею дає комфорт та затишок у кожен український дім. Проте наше завдання залишається незмінним: забезпечувати стабільність та надійність роботи об'єднаної енергомережі України.

Є працівники, які можуть виконувати свої обов’язки вдома. Вас ми просимо - працювати віддалено. Зробити це просто – напишіть заяву та погодьте її телефоном або електронною поштою з керівником. Перебування вдома сьогодні – найдієвіший спосіб захистити власне здоров’я та здоров’я людей навколо вас.

Є і ті працівники, без яких робота гідроелектростанцій неможлива! Ті, хто щодня ходить на роботу – охорона, оперативний персонал. Для вас ми здійснюємо низку заходів, аби захистити:

 

  • забезпечуємо засобами індивідуального захисту,
  • ввели масочний режим,
  • постійно проводимо температурний скринінг,
  • у приміщеннях систематично проводимо вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів,
  • обробляємо антисептичними засобами усі робочі приміщення,
  • скасували усі масові заходи,
  • збори і наради з керівниками структурних підрозділів проводимо дистанційно,
  • організували спецтранспорт для перевезень.

Багато з вас цікавиться чи не позначиться ця непроста ситуація на виплатах. Запевняю, що всі виплати і нарахування під час віддаленої роботи будуть нараховані у повному обсязі.

Наполегливо просимо усіх – не користуйтесь громадським транспортом. Ми організували спеціальні перевезення для вас, аби ви могли безпечно, комфортно і швидко дістатися від дому до роботи.

Ми регулярно інформуємо вас про актуальну ситуацію через сайт, соціальні мережі, офіційні канали у мессенджерах. Долучайтесь та будьте в курсі останніх новин.

Будь ласка, піклуйтесь про своє здоров’я. Дотримуйтесь правил гігієни. Мийте руки з милом. Користуйтесь дезінфікуючими засобами та зменшіть коло контактів.

Ми дуже вдячні кожному з вас, що дослухаєтеся до рекомендацій та допомагаєте боротися з епідемією. 

Потурбуйтеся про своє здоров’я, здоров’я близьких та колег!

Ми залишаємось на роботі заради вас, а ви залишайтесь вдома заради своїх рідних і нас.

З повагою Ігор Сирота

 

Фотогалерея

Поділитися: