Все буде Україна!

Ігор Сирота відвідав КремГЕС з робочим візитом

Ігор Сирота відвідав КремГЕС з робочим візитом

02-11-2017
Триває поїздка керівництва компанії філіями "Укргідроенерго"

2 листопада, у рамках робочої поїздки станціями компанії, керівництво ПрАТ «Укргідроенерго» відвідало другий після ДніпроГЕСу за величиною енергетичний гігант у Дніпровському каскаді - Кременчуцьку гідроелектростанцію.

Оглядаючи станцію, робоча група побувала на оглядовому майданчику, перевірила роботу персоналу на пульті управління, де начальник зміни доповів керівництву про основні показники роботи за добу.

Перебуваючи у машинній залі, генеральний директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота поспілкувався із робітниками, представниками підрядних організацій, а також оглянув новозбудовану кабіну машиністів.

Пізніше, під час робочої наради на КремГЕСі було розглянуто низку важливих питань, серед яких: основні заходи щодо підготовки станції до ОЗП, виконання інвестиційної програми у 2017 році, поточні питання щодо оплати праці та медичного забезпечення працівників ГЕС.

Наприкінці наради Ігор Сирота поставив низку важливих завдань керівництву станції щодо подальшої роботи Кременчуцької ГЕС у найближчий період та підкреслив: «На сьогоднішній день компанія має високі показники та входить до ТОП-5 по наповненню бюджету. Давайте тримати високу планку нашої роботи, працюючи з повною віддачею для зміцнення енергетичної незалежності України»

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: