Все буде Україна!

Ігор Сирота: “Виконання інвестиційної програми — пріоритетне завдання компанії”

Ігор Сирота: “Виконання інвестиційної програми — пріоритетне завдання компанії”

27-05-2022
Робочу зустріч з директорами станцій Укргідроенерго та керівництвом компанії провів 27 травня на Дністровській ГАЕС генеральний директор Ігор Сирота.

Головний інженер компанії Вадим Рассовський подякував усім технічним службам, адже у весняний період по скидам на всіх станціях жодних зауважень щодо роботи обладнання і персоналу не було. Крім того, він доповів про прогноз водності у басейнах Дніпра та Дністра на червень.

Основну увагу очільник компанії Ігор Сирота приділив стану виконання інвестиційної програми:

– Це стратегічний напрямок, що є запорукою забезпечення технічним і технологічним обладнанням наших об’єктів. Зокрема – в успішному завершенні робіт по 1 і 2 чергах будівництва Дністровської ГАЕС та здійснити, як і планувалося, старт по 3-й черзі. Тож цей проєкт має мати вдале завершення.

Керівник компанії наголосив, що в умовах військового стану всі повинні працювати більш динамічно і стратегічно все передбачати, особливо дбаючи про безпеку гідроспоруд, технічну надійність та технологічне переоснащення обладнання.

Окремо на нараді детально обговорювались процедурні питання підготовки проєкту третьої черги Дністровської ГАЕС у складі 5-6-7 гідроагрегатів. Основний акцент — на підготовці технічних завдань у контекстні параметрів гідроагрегатів, що відрізнятимуться від попередніх, щоби повною мірою передбачити і модельні випробування, і вартісний показник.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

Дністровська ГАЕС: 14 цікавих фактів про найбільшу гідроакумулюючу станцію Європи 

Василь Субота: «Займаємося укріпленням обороноздатності Дністровської ГАЕС» 

Олександр Забудько: «Економічний розвиток та реалізація проєктів - мої пріоритети»

 

 

Поділитися: