Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Готуючись до наступної зими, ми повинні докласти максимум зусиль задля ліквідації наслідків руйнувань і відновлення нашого обладнання»

Ігор Сирота: «Готуючись до наступної зими, ми повинні докласти максимум зусиль задля ліквідації наслідків руйнувань і відновлення нашого обладнання»

05-07-2024
УГЕ
Генеральний директор Укргідроенерго відвідав Канівську та Кременчуцьку гідроелектростанції. На Канівській станції, зокрема, побував і народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Сергій Нагорняк.

Метою візитів стало інспектування стану виконання відновлювальних робіт після пошкодження обладнання ракетними обстрілами та підготовка станцій до ОЗП.

Під час огляду станцій було проведено наради із керівниками структурних підрозділів та представниками підрядних організацій, які безпосередньо займаються виконанням відновлювальних робіт. 

«Готуючись до наступної зими, ми повинні докласти максимум зусиль задля ліквідації руйнувань і відновлення обладнання й устаткування. В цій складній ситуації від нас необхідні швидкі і скоординовані заходи для реагування на надзвичайну ситуацію», - наголосив генеральний директор Укргідроенерго. 

Також було обговорено актуальні питання, що виникають під час відновлення пошкодженого обладнання, реконструкції, капітальних й поточних ремонтів на станціях, й динаміку укладання договорів із закупівель та надання послуг для філій.

«Попри всі випробування війною, ми продовжуємо забезпечувати енергетичну систему України балансуючими потужностями та докладаємо максимум зусиль для відновлення втрачених потужностей. Дякую всім за віддану працю, професіоналізм та незламність. Вірю, що разом ми вистоїмо та реалізуємо заплановане», - зазначив Ігор Сирота.

Народний депутат України Сергій Нагорняк наголосив на важливості працювати над покращенням рівня енергетичної безпеки країни та подякував гідроенергетикам за важливу щоденну роботу:

 «Сьогодні Укргідроенерго відіграє дуже важливу роль в енергетиці нашої країни. Ворог постійно атакує обʼєкти компанії, проте злагоджений колектив проводить потужну роботу над відновленням пошкоджених обʼєктів. Сьогодні в Києві електроенергії може не бути й півдоби, і ми розуміємо що в таких умовах маємо робити все можливе для відновлення енергетичної інфраструктури. Як народний депутат і голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності я готовий робити все від мене залежне для допомоги і сприянню. Нині всі державні інституції повинні злагоджено працювати над покращенням рівня енергетичної безпеки країни. Ми готуємося до можливо, найскладнішої зими в нашій історії і робимо все можливе для зменшення дефіциту електроенергії».

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
Уге
УГЕ
УГЕ
УГЕ
Уге
УГЕ

Поділитися: