Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Ми маємо максимально оптимізувати наші зусилля у роботі над підготовкою до зими»

Ігор Сирота: «Ми маємо максимально оптимізувати наші зусилля у роботі над підготовкою до зими»

04-07-2024
Уге
В ході робочого візиту на Середньодніпровську ГЕС  очільник компанії разом з топ менеджментом Товариства проконтролював перебіг відновлювальних робіт після ракетних обстрілів та оцінив поточну ситуацію з підготовкою станції до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр.

«Ми навчилися працювати у воєнний час. Нашим  ключовим  завданням було і  є забезпечення стабільної роботи енергосистеми, тому ми продовжуємо інвестувати в безпеку і надійність нашого генеруючого обладнання. Ми маємо максимально оптимізувати наші зусилля у роботі над підготовкою до зими. Виконуємо усі можливі заходи і приймаємо усі необхідні рішення вже зараз задля забезпечення стабільного постачання електроенергією України в холодну пору року», - зазначив Ігор Сирота під час огляду.

Після огляду роботи станції очільник компанії  провів технічну нараду за участю представників підрядних організацій. Під час наради директор філії Вадим Медьєши відзвітував про підсумки роботи станції за перші шість місяців поточного року. 

«Намагаємося виконати всі поставлені для нас завдання та знайти шляхи вирішення проблемних ситуацій», - додав Вадим Медьєши.

Наприкінці зустрічі генеральний директор подякував працівникам станції та підрядним організаціям за високий професіоналізм та надійність у виконанні поставлених завдань та цілей.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Поділитися: