Все буде Україна!

Ігор Сирота: “Спрямовуємо свої зусилля на проходження водопілля та виконання проєктів з відновлення й модернізації обладнання”

Ігор Сирота: “Спрямовуємо свої зусилля на проходження водопілля та виконання проєктів з відновлення й модернізації обладнання”

08-03-2024
Uhe
7 березня для жінок Кременчуцької та Канівської  ГЕС видався досить теплим і зворушливим. Вони в дружній атмосфері спілкувалися з генеральним директором Укргідроенерго Ігорем Сиротою.

Робоча поїздка очільника компанії мала на меті питання виробничого характеру, але Ігор Григорович напередодні відзначення Міжнародного дня жінок знайшов  можливість у досить напруженому робочому графіку поспілкуватись із жінками-гідроенергетиками.

 

Під час розмови керівник Укргідроенерго звернув увагу на важливості праці жінок в нелегкі часи війни, подякував за роботу та допомогу нашим захисникам в боротьбі проти агресора.

«Ваш труд в нинішніх обставинах  – це героїзм. Героїзм в тому, що ви залишились в країні, продовжуєте працювати, наближаючи тим самим таку очікувану Перемогу», - звернувся до присутніх Ігор Григорович. - Я хочу побажати вам миру і злагоди в душі, залишатися вірними своїй справі. Бережіть себе і своїх близьких».

Далі відбулися розширені робочі наради з керівництвом станцій та представниками підрядних організацій, які разом з фахівцями гідроелектростанцій виконують роботи з реконструкції та модернізації гідротехнічного і електротехнічного обладнання. Також було обговорено результати поточних та капітальних ремонтів, напрацьовано напрямки виконання подальших виробничих проєктів.

Під час візиту очільник компанії проінспектував виробничі потужності станцій та роботу оновленого обладнання.

«Складний осінньо-зимовий період поступово завершуємо. Але наші завдання залишаються чіткими. Попри всі виклики ми  тримаємось і продовжуємо забезпечувати енергетичну систему України балансуючими потужностями. Спрямовуємо свої зусилля на проходження водопілля та виконання проєктів з відновлення й модернізації обладнання. Адже ці завдання є запорукою наявності тепла і світла в домівках українців», - зазначив Ігор Сирота.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
Uhe
Uhe

Поділитися: