Все буде Україна!

«Кадри вирішують все, злагоджена робота колективу залежить від підбору кадрів»

«Кадри вирішують все, злагоджена робота колективу залежить від підбору кадрів»

07-08-2023
13:00
Сьогодні наша розповідь про фахівчиню, ювілярку, яка майже 20 років свого життя працює в гідроенергетиці. Знайомтесь, начальниця відділу кадрів Кременчуцької ГЕС Наталія Устименко.

Трудовий шлях Наталії Михайлівни на гідроелектростанції розпочався у липні 2004 року. Спочатку вона опікувалась господарством готелю станції. Організація роботи підрозділу підприємства, робота з людьми, розв'язання різних виробничих ситуацій. Все це активно вирішувалась за участі завідувачки господарством. Сповнена енергії, Наталія Михайлівна без відриву від виробництва отримала вищу юридичну освіту. І з 2010 року її трудове життя продовжується вже у відділі кадрів станції на посаді інженера з підготовки кадрів. На думку нашої героїні, роботу у відділі кадрів аж ніяк не можна назвати «рутинною»: 

«Кожен наш робочий день сповнений спілкуванням з різними людьми, вирішенням нестандартних завдань. Скільки б важливих подій не сталось за роки роботи на підприємстві – у пам'яті назавжди залишиться твій найперший день. Відділ кадрів це знає так, як ніхто інший, адже саме з нього починається знайомство працівника з підприємством».

У 2019 році Наталію Устименко призначили начальником відділу кадрів Кременчуцької ГЕС. 

«Позитиву начальника відділу кадрів може позаздрити кожен. Наша ювілярка завжди залишається стриманою, врівноваженою і оптимістичною. Вона намагається розв'язати будь-яку ситуацію на позитивний результат. ЇЇ компетентність та щирість підкуповують», - говорять колеги про пані Наталію.

Під час війни у наших кадровиків навантаження збільшилось. На гідроелектростанцію прибувають фахівці з окупованих територій та потребують працевлаштування. І вже в цій ситуації кадровик виступає і як представник роботодавця і як психолог. 

«Ти повинен з людиною поговорити, зрозуміти її моральний і психологічний стан, підтримати», - говорять фахівці.

«На роботі ми проводимо більшу частину свого життя і взаємовідносини з колегами тут дуже важливі, - підкреслює Наталія Михайлівна. – Тому я дуже ціную те, що наш колектив гідроенергетиків об'єднує спільна мета – якісно виконувати свої обов'язки. Адже ми всі сприймаємо роботу на станції всерйоз і надовго. Дружня атмосфера колективу сприяє ефективній роботі, кожен виконує свої посадові обов'язки. Але ми не відокремлюємось, завжди допомагаємо один одному».

Наталію Михайлівну поважають за товариськість, доброту, професіоналізм, цілеспрямованість, вимогливість. Можу сміливо зауважити, що наша героїня в першу чергу вимоглива до себе. «А у нас, в гідроенергетиці, по іншому і не може бути», - поставила крапку в розмові начальник відділу кадрів Кременчуцької ГЕС Наталія Устименко.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Поділитися: