Все буде Україна!

Керівництво Укргідроенерго взяло участь у тренінгу «Управління змінами в компанії державного сектора економіки»

Керівництво Укргідроенерго взяло участь у тренінгу «Управління змінами в компанії державного сектора економіки»

21-03-2018
В рамках впровадження корпоративної соціальної відповідальності, реформування компанії та застосування європейських методів управління 20 березня для керівників філії та топ-менеджменту апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» відбувся тренінг-практикум «Управління змінами в компанії державного сектора економіки: навички та інструменти сучасного керівника».

Тренінг проводив керівник студії соціальних технологій «Garnet», кандидат політичних наук Руслан Бахтиєв.

«Управління змінами в компанії» – одна з найактуальніших тем сьогодення, адже саме ця сфера впливає на ефективну діяльність сучасної компанії та  формує статус передового підприємства. Відтак серед головних завдань тренінгу-практикуму були: обговорення сучасних підходів прийняття управлінських рішень та розгляд основних тенденцій щодо змін в компаніях державного сектору економіки.

«Тренінг покликаний  підвищити ефективність роботи колективу, прискорити процес впровадження стандартів корпоративної соціальної відповідальності в компанії, забезпечити системну готовність до змін та розвивати ініціативність менеджменту», – зазначив Руслан Бахтиєв.

Під час заходу керівники отримали практичні навички щодо сучасних тенденцій управління змінами, зокрема ознайомилися  із стереотипами й інноваціями управлінських підходів та освоювали інструментарій. Також учасникам тренінгу були презентовані новітні методи управління сучасного лідера-керівника підприємства державного сектору економіки.

Наразі перед учасниками тренінгу стоїть завдання застосувати набуті знання та навички на практиці.

Програма тренінгу отримала позитивний відгук.

Варто зазначити, що цей тренінг став першим у комплексній програмі навчально-інформаційних тренінгів щодо впровадження корпоративної соціальної відповідальності у всіх філіях та апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго».

Поділитися: