Все буде Україна!

Колектив Дністровської ГАЕС взяв участь у заходах до Дня Святого Миколая

Колектив Дністровської ГАЕС взяв участь у заходах до Дня Святого Миколая

15-12-2017
У рамках програми проведення соціальних заходів, що входить до політики корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», напередодні Дня Святого Миколая колектив Дністровської ГАЕС допоміг дітям-сиротам.

Нещодавно працівники Дністровської ГАЕС завітали до Служби у справах дітей Сокирянської районної державної адміністрації і передали дітям-сиротам пакунки із необхідними речами. Уже традиційною стає участь колективу станції у благодійних заходах, у тому  числі і у щорічній загальноміській акції «Милосердя». 

«І нехай все зібране – це не нові речі, однак вони передані з теплом батьківського дому і люблячого серця, яких так не вистачає дітям, обділеним батьківською ласкою. Упевнена, що такі кроки – то не просто вивільнення власного гардеробу, а глибока і, можливо, на перший погляд, не зовсім помітна наука доброти для кожної душі. Дякуємо фахівцям за можливість вивірити себе на справжність! Коли умієш ділитися з ближнім, направду примножуєш добро навколо», ‒ зазначає фахівець зі зв’язків з громадськістю філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Інна Гончар.

Поділитися: