Все буде Україна!

Колектив компанії привітав ветеранів з Днем перемоги

Колектив компанії привітав ветеранів з Днем перемоги

10-05-2017
З нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 5-го травня адміністрація та профспілковий комітет управління ПАТ «Укргідроенерго» та Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС організували зустріч з ветеранами-учасниками Другої світової війни, воїнами-афганцями та учасниками АТО

Представники компанії відзначили, що жоден з ветеранів не повинен відчувати себе самотнім та покинутим, особливо у передсвяткові дні, а тому адміністрація та профспілковий комітет відвідали ветеранів Другої світової війни за місцем проживання та вручили святкові подарунки. Воїнів-афганців та учасників АТО урочисто вітали в колективах на робочих місцях.

Згадати загиблих, привітати з Перемогою ветеранів – честь та обов’язок нинішніх поколінь. Тому у святкових заходах було відзначено 16 ветеранів-учасників Другої світової війни, 8 воїнів-афганців та 6 учасників АТО.

За словами ветеранів, розділяти свято разом з героями Другої світової війни є дуже важливим, адже така увага в черговий раз підтверджує щиру повагу та шанобливе ставлення до них.

ЗобраєенняЗображенняЗображенняЗображення

 

Поділитися: