Все буде Україна!

«Колись я могла лише мріяти працювати на одній зі станцій відомого повсюди Дністровського каскаду»

«Колись я могла лише мріяти працювати на одній зі станцій відомого повсюди Дністровського каскаду»

09-03-2023
17:00
Продовжуємо знайомити вас із неймовірними жінками енергетиками. Сьогодні наша героїня - бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності Дністровської ГАЕС Тетяна Кувіла. Жінка працює на станції майже 14 літ.

Народжена практично у сусідньому населеному пункті із місцем розташування Дністровської ГАЕС, Тетяна з дитинства пам’ятає привабливість навколишніх природних краєвидів. Тож враження від перших етапів підготовки будівництва, які колись довелось побачити, і згодом потужного розмаху спорудження цього важливого гідроенергетичного об’єкта завжди викликають яскраві емоції:

«Щоразу, як вперше, непросто збагнути, що все це – результат людської праці, розуму, таланту, – наголошує Тетяна Володимирівна і додає: – А колись я могла лише мріяти працювати на одній зі станцій відомого повсюди Дністровського каскаду!»

Прикметно, що працюючи свого часу держреєстратором у Новодністровській міській раді, Тетяна Кувіла вперше зареєструвала усі підрядні організації, які розпочинали працювати на будівництві ГАЕС.

Сьогодні професіонал своєї справи радіє чудовому колективу, по-справжньому сумує за колегами навіть у пору нетривалих вихідних чи відпусток, з ностальгією повертається у неймовірні подорожі, організовані у різні пори року профспілкою філії, у традиційні зустрічі-вітання з нагоди різних свят. А надто – Міжнародного жіночого дня, бо доля подарувала Тетяні народитися саме у цей весняний день!

«Звичайно ж, болить душа за весь наш лютий довжиною в рік, за гідроенергетичні об’єкти, що зазнали ударів ворога, але душа сповнена великої віри у переможну українську весну!», - ділиться Тетяна Володимирівна.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Поділитися: