Все буде Україна!

«Кожна деталь на гідроелектростанції, навіть найменша, відіграє важливу роль»

«Кожна деталь на гідроелектростанції, навіть найменша, відіграє важливу роль»

02-02-2024
15:30
кан
В цьому впевнений Андрій Приходько, слюсар з ремонту гідротурбінного устаткування дільниці з технічного обслуговування і ремонту устаткування інженерних мереж та механічного обладнання турбінного цеху Канівської ГЕС.

«Ще змалечку я дуже любив гратися дитячим конструктором з різноманітними деталями», – ділиться Андрій Геннадійович.

«Цікаво було зрозуміти, як працює гвинтове з’єднання та які фігури можна зробити переставляючи місцями деталі. Приєднуючи деталь до деталі, я уявляв бажану модель і створював найрізноманітніші конструкції. Вже в старших класах захопився ремонтом техніки. Тому й роботу собі вибрав до душі. Саме на Канівській ГЕС, працюючи слюсарем з ремонту гідротурбінного устаткування, моє захоплення стало улюбленою справою».

Андрій Приходько вже понад 29 років працює на гідроелектростанції, із них - 14 років слюсарем в турбінному цеху. Він майстерно розбирає, ремонтує, складає, проводить регулювання, випробовування і налагодження складних вузлів, деталей і механізмів допоміжного устаткування (компресорів, насосів, водо- і повітропроводів, запірної і запобіжної арматури, системи відкачки та дренажу) та багато інших важливих робіт.

«Вважаю, що у моїй роботі немає дрібниць й важлива кожна деталь. Адже для досягнення максимального результату, кожен елемент механізму повинен працювати чітко й злагоджено, одним словом - бездоганно.
Тому, важливо, щоб всі завдання виконувались вчасно та якісно, а для цього потрібно постійно навчатися, підвищувати свою кваліфікацію та вдосконалювати навички, бути уважним та відповідальним. І найбільша нагорода для мене – це надійна та безперебійна робота обладнання», -
поділився секретами гідроенергетик.

«Що мене вражає в характері Андрія, так це його працелюбність та наполегливість. За роки праці на ГЕС, я ніколи й разу від нього не чув, що він втомився, чи що йому важко, хоча робота у нього не із легких. Комунікабельний, розумний, ініціативний, гарний товариш та колега, завжди прийде на допомогу в разі потреби», - відгукується про підлеглого Монєв Семен Дмитрович, старший майстер дільниці з технічного обслуговування та ремонту устаткування інженерних мереж та механічного обладнання турбінного цеху Канівської ГЕС.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: