Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС – підтримуємо ЗСУ, наближаємо перемогу

Кременчуцька ГЕС – підтримуємо ЗСУ, наближаємо перемогу

20-04-2022
У цей час чимало українців вважають себе безсилими щось змінити, однак насправді ми можемо долучитись до захисту нашої країни навіть поза лавами Збройних сил України. Для цього кожен з нас може в міру своїх можливостей допомогти армії через громадські та благодійні організації, стати волонтером або донором.

Українські гідроенергетики активно підтримують нашу армію, тим самим наближають таку очікувану перемогу. Керівництво компанії Укргідроенерго відгукнулось на прохання військових щодо придбання електротехнічного обладнання для потреб української армії.

«Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота доручив розглянути питання з придбання 10 генераторів для військових. Ми знайшли ці пристрої, сплатили їх вартість і вже 18 квітня представники Кременчуцької гідроелектростанції передали генератори нашим військовим», - проінформував директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко.

Варто зазначити, що гідроенергетики і члени їх родин в усіх куточках України продовжують активно допомагати ЗСУ, підрозділам тероборони та громадам.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому телеграм-каналі.

Читайте також:

Підтримки потребує кожен

Кременчуцька ГЕС – тепла зустріч у колі однодумців

Поділитися: