Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС: продовжуємо наближати перемогу – обігрівачі і малюнки на передову

Кременчуцька ГЕС: продовжуємо наближати перемогу – обігрівачі і малюнки на передову

03-10-2022
Співробітники Кременчуцької гідроелектростанції продовжують працювати на енергетичному фронті держави та здійснюють посильний внесок у наближення довгоочікуваної Перемоги.

Працівники філії за підтримки керівництва налагодили процес виготовлення обігрівачів. «Зовсім скоро настане похолодання, нашим військовим вкрай необхідні теплі речі, одяг, взуття та обігрів у польових умовах. Я вдячний волонтерській команді станції за небайдужість та оперативність, - розповідає директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко. – Сумлінно виконуючи свої виробничі обов'язки, вони вийшли з ініціативою щодо виготовлення обігрівальних пристроїв. І тепер, окрім генераторів, які компанія придбала для ЗСУ, ми забезпечимо їх і обігрівачами. Холодної пори року таке устаткування -  незамінна річ в польових умовах. За допомогою сухого спирту, гілля, щепи чи навіть сміття на такому обігрівачі можна розігріти їжу, закип'ятити воду, висушити одяг чи просто зігрітись».

З військовослужбовцями-земляками, які боронять Україну від загарбників, на постійному зв'язку співробітник станції, волонтер Роман. Він добре знається на потребах бійців. Завдяки його зусиллям придбано і передано бійцям два обігрівачі, комплекти термобілизни, спальні мішки, вітамінні комплекси. «Попереду багато роботи. Наразі працюємо над купівлею для наших воїнів ліхтарів, ножів, тактичного взуття, зовнішніх акумуляторів, продуктів харчування, - говорить Роман. – Всі разом збираємо кошти і прикладаємо максимум зусиль, аби наші захисники були в  теплі, не хворіли і не були голодні. Хочу сказати, що ми налагодили зв'язок з міжнародними волонтерськими організаціями, від яких надходить багато необхідних речей для ЗСУ».

Наступна партія допомоги військовим від гідроенергетиків планується на відправлення на початку жовтня. І приємним сюрпризом для захисників стануть малюнки та вітальні листи від дітей гідроенергетиків. В них приємні дитячі побажання мужності, сміливості та сили духу. А ці слова, написані семирічним Сергієм, вкотре ілюструють силу і незламність українського народу: «Дорогий захиснику! Я вдячний Вам захисники за оборону України! Нехай Господь Бог Вас береже. Ми молимось за Вас. Повертайтесь живими! Слава Україні!!! Я пишаюсь тим, що українець. Бажаємо Вам щоб ви перемогли війну. Настав мир!!! Повертайтеся додому з перемогою, живими та здоровими. Козацькому роду нема переводу».

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Поділитися: