Все буде Україна!

Лауреати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт відвідали Середньодніпровську ГЕС

Лауреати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт відвідали Середньодніпровську ГЕС

23-04-2018
Студент 4-го курсу Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба разом зі своїм керівником посіли 3 місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з електротехніки та електромеханіки, за що були нагороджені екскурсією у філію «Середньодніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго».

Нещодавно студент Артем Матвієнко та науковий керівник  Генадій Лагутін завітали на територію філії, де, на прохання адміністрації Дніпровського державного технічного університету, їм провели персональну екскурсію станцією. Відвідувачі оглянули машинну залу, закритий розподільчий пристрій та пульт управління, дізналися історію будівництва станції, особливості роботи гідроагрегатів.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: