Все буде Україна!

Медичне страхування є однією із основних переваг соцпакету Укргідроенерго

Медичне страхування є однією із основних переваг соцпакету Укргідроенерго

19-07-2019
В Укргідроенерго вже другий рік поспіль діє Програма добровільного медичного страхування працівників компанії.

На сьогодні майже 70% співробітників з усіх філій компанії та апарату управління вже приєдналися до програми.

«Медичне страхування є однією із основних переваг соціального пакету Укргідроенерго! Більше двох тисяч співробітників успішно користуються страховим полісом у разі потреби отримання медичних послуг. Страховий поліс охоплює всі види медичної допомоги, зокрема амбулаторно-поліклінічну, невідкладну, стоматологічну, діагностику, забезпечення медикаментами на всій території України. Також поліс надає можливість застрахувати рідних», - розповідає заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

Значною перевагою програми є також цілодобова організаційно-інформаційна підтримка, постійна підтримка зворотного зв’язку із  персоналом медичних закладів, а також наявність договорів із аптечними мережами, що забезпечує швидку та своєчасну доставку медикаментів для кожного застрахованого працівника.

В рамках добровільного медичного страхування сьогодні Товариство разом з первинними профспілковими організаціями забезпечує покриття витрат співробітників за обраними програмами.

Варто зазначити, що Програма добровільного медичного страхування працівників компанії є частиною  комплексної програми страхового захисту ПрАТ «Укргідроенерго», яка включає як обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті, страхування гідроспоруд, страхування пожежних дружин, так і добровільне страхування (медичне, страхування наземного автотранспорту, інше страхування майна).

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: