Все буде Україна!

«Ми пережили цю зиму завдяки дуже злагодженому механізму роботи всієї енергетичної системи, влади та ЗСУ»

«Ми пережили цю зиму завдяки дуже злагодженому механізму роботи всієї енергетичної системи, влади та ЗСУ»

08-03-2023
На війну більшість з жінок, які працюють в енергетичному секторі України, відповіли професіоналізмом та відданістю справі.  На цьому наголошували спікери та спікерки круглого столу «Жінки в енергетиці», який цьогоріч був присвячений ролі жінок у підтримці функціонування енергетичного сектору України під час війни.

В заході, організованому USAID Проєкт енергетичної безпеки, взяли участь представники Верховної Ради України, Міністерства енергетики, Укргідроенерго та інших енергетичних компаній, підприємств.

Членкиня Наглядової Ради Наталія Микольська  долучилась до обговорення важливих питань стосовно ролі жінок у підтримці функціонування енергетичного сектору України. Вона акцентувала увагу на тому, що в умовах повномасштабної військової російської агресії жінки-енергетики впевнено долають надскладні професійні виклики часу.

«Україна вистояла зиму, коли майже кожного дня росія атакувала нашу енергетику. Ми пережили цю зиму завдяки дуже злагодженому механізму роботи всієї енергетичної системи, влади та ЗСУ. Це стало можливо і завдяки жінкам, які разом з чоловіками-енергетиками успішно підтримували роботу енергетичної системи України», – зазначила Наталія Микольська.

В Укргідроенерго багато уваги приділяється розширенню прав жінок в компанії. Зараз в компанії працюють над планом дій на 2023-24 роки по забезпеченню гендерної рівності.

«Серед пріоритетів нашої Наглядової ради - розширення можливостей жінок в компанії. Ми продовжуємо впроваджувати програми щодо гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях, а також програми з розширення можливостей жінок.

Я щиро захоплююсь жінками-енергетиками. Їхня  робота - без сумніву - подвиг. Я розумію як це: перебувати у ці непрості часи на роботі, коли вдома чекають діти», - наголосила членкиня Наглядової Ради Укргідроенерго.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: