Все буде Україна!

Міжнародні фахівці проаналізують перебіг реконструкції обладнання на українських ГЕС та ГАЕС

Міжнародні фахівці проаналізують перебіг реконструкції обладнання на українських ГЕС та ГАЕС

30-11-2021
29 листопада в апараті управління Укргідроенерго відбулася нарада за участі міжнародних консультантів «Mott MacDonald» (Великобританія) та «Electricité de France» (Франція), під час якої обговорено перебіг реалізації проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій».

В рамках наради йшлося про поточний стан реалізації контрактів, технічні аспекти реконструкції обладнання на станціях компанії, а також організаційні питання забезпечення ефективного виконання робіт.

«Проєкти Укргідроенерго в рамках кредитних угод знаходяться в стадії активної реалізації. Тож ми сподіваємося, що наша співпраця з міжнародними консультантами і надалі носитиме конструктивний характер, буде продуктивною та дасть вагомі результати в межах реалізації проєктів з реабілітації гідроелектростанцій компанії», - зазначив заступник генерального директора Укргідроенерго зі стратегії та інвестицій Володимир Руденко.

З 30 листопада до 8 грудня міжнародні консультанти «Mott MacDonald»  та «Electricité de France» відвідають філії Укргідроенерго для візуального огляду та перевірки ходу виконання робіт на станціях, після чого нададуть належні висновки та розроблять відповідні рекомендації.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Представники Мінфіну та ЄБРР обговорили хід проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» з Укргідроенерго 

Укргідроенерго разом із заводом-виробником обговорили нагальні питання ходу реконструкції ГЕС 

Британська компанія здійснює моніторинг проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: