Все буде Україна!

Представники Мінфіну та ЄБРР обговорили хід проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» з Укргідроенерго

Представники Мінфіну та ЄБРР обговорили хід проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» з Укргідроенерго

26-05-2021
25 травня відбувся перегляд кредитного портфеля проєктів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) за участі заступника Міністра фінансів України Олександра Кави.

У ході зустрічі фахівці Укргідроенерго надали актуальну інформацію щодо стану реалізації масштабного проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій», обговорили питання корпоративного управління в Товаристві, а також визначили наступні кроки для ефективного впровадження проєкту.

Нині у межах проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» в активній фазі реалізації перебуває реконструкція 17-ти гідроагрегатів на Київській ГАЕС, Канівській ГЕС, Кременчуцькій ГЕС, Середньодніпровській ГЕС та Дніпровській ГЕС, а також встановлення на Канівській ГЕС 8-ми агрегатних систем управління та захисту, 2-х блочних систем управління та захисту та поставка 5-ти силових трансформаторів.

Зазначимо, що ціллю проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій» є продовження терміну експлуатації гідроелектростанцій на 30–40 років, збільшення потужності діючих гідроелектростанцій, підвищення безпеки експлуатації обладнання та споруд, охорона навколишнього середовища й поліпшення умов праці.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

В Укргідроенерго розпочинає роботу міжнародна моніторингова місія Mott MacDonald

На Середньодніпровській ГЕС триває реконструкція гідроагрегатів

Заступник директора з реконструкції ДніпроГЕС Сергій Козлов: «Реконструкція трьох агрегатів Дніпровської ГЕС-1 дасть приріст потужності станції у 30 МВт»

 

 

 

Поділитися: