Все буде Україна!

В Укргідроенерго розпочинає роботу міжнародна моніторингова місія Mott MacDonald

В Укргідроенерго розпочинає роботу міжнародна моніторингова місія Mott MacDonald

21-05-2021
В апараті управління Укргідроенерго відбулася онлайн нарада фахівців компанії та консультантів міжнародної моніторингової місії Mott MacDonald щодо реалізації контрактів за проєктом «Реабілітація гідроелектростанцій».

В рамках наради обговорено поточний стан реалізації контрактів, технічні аспекти реконструкції обладнання на станціях компанії, а також організаційні питання забезпечення ефективного виконання робіт.

«З моменту минулого візиту консультантів  Mott MacDonald ми зробили певні висновки, які дозволили нам покращити роботу з реконструкції обладнання. Сподіваємося, що наша співпраця і надалі буде продуктивною та дасть вагомі результати в межах реалізації проєкту реабілітації гідроелектростанцій Укргідроенерго», - зазначив заступник директора департаменту з реалізації проєкту «Реконструкція. ІІ черга» Віктор Шевченко.

«Завдання будь-якої нашої місії – це збір об’єктивної інформації по виконанню раніше визначеного плану. Нам важливо розуміти інтегровані графіки виконання робіт, обсяги робіт, які вже виконано та ті, які ще попереду, а також фінансову складову проєкту. Важливі й інші аспекти – визначити з якими технічними та організаційними проблемами зіштовхуються фахівці під час виконання робіт. Проаналізувавши усі ці показники ми зможемо надати звіт, який включатиме рекомендації щодо покращення роботи під час втілення проєкту як з технічної, так і з організаційної точки зору», - зауважив керівник групи фахівців Mott MacDonald та спеціаліст з гідроенергетики Фідель Арзола.

В рамках моніторингової місії консультанти Mott MacDonald у травні відвідають Київську ГАЕС, Канівську ГЕС, Кременчуцьку ГЕС, Середньодніпровську ГЕС, Дніпровську ГЕС-1 та Дніпровську ГЕС-2. Представники  місії на місцях ознайомляться з виконанням робіт згідно з контрактами. За результатами буде підготовано аналітичний звіт з рекомендаціями покращення роботи та порадами щодо подальшої реалізації проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Заступник директора з реконструкції ДніпроГЕС Сергій Козлов: «Реконструкція трьох агрегатів Дніпровської ГЕС-1 дасть приріст потужності станції у 30 МВт» 

Олександр Жорновий: «Реконструкція Канівської ГЕС дозволить збільшити її потужність до 524 МВт» 

На Середньодніпровській ГЕС триває реконструкція гідроагрегату №1

 

Фотогалерея

Поділитися: